Kristály Torony

Kristály Torony Bükfürdő
A Kristály Torony Bükfürdőn várja kalandra éhes vendégeit, egy kilométernyi kihívással, tapasztalt barátságos animátorcsapat hathatós segítségével. Az adrenalin mellett az óriáshinta is a magasba repíti nálunk, a sebességről a 200 méter hosszú Flying Fox pálya, míg az ügyességről a mászófal vagy az íjászat gondoskodnak.
A Kristály Torony 17 méter magas, 35 méter széles és 90 elem teszi teljessé. A kötélpálya szerves eleme a szabadság, saját döntésünk szerint haladhatunk, akár kihagyva a nehezebb elemeket, vagy éppen megismételve a számunkra tetsző szakaszokat. A szétáradó adrenalin érzete, a végtelen biztonsága élménye teszik örökké a kalandparkunkban töltött néhány órát.
Létesítményünk az egész család számára felejthetetlen szórakozást biztosít. A kalandpark lábánál elhelyezkedő Mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja vendégeit, melyen a legfiatalabb generáció képviselői önállóan, száz százalékos biztonság mellett tudják próbára tenni képességeiket. A kicsik mellett a legidősebb korosztálynak is élvezetet nyújt a kalandpark, a legidősebb látogatónk 78 évesen teljesítette az akadályokat. Ezen kívül rengeteg, fiatalokból álló baráti társaság, osztály érkezik hozzánk, akár iskolai programok keretében is.
Legyen tehát családi kirándulás, céges vagy vezetői képességfejlesztő program, a Kristály Torony garantáltan nem okoz majd csalódást, a szomszédságában álló Villa Rosato cukrászműhely és cukrászda pedig megfelelő helyszínt biztosít az izgalmas kaland levezetéséhez.
A Kristály Torony rendelkezik egy 13 méter magas, 225 m2 alapterületű terasszal is, mely különleges rendezvények, találkozók, üzleti vacsorák vagy akár esküvők lebonyolítására is alkalmas.

Rólunk

Kempingünk csendes, nyugodt környezetben, Bükfürdő központjában található.

Címünk

9740 Bükfürdő, Termál körút 22.

Nyitvatartás

Nyitvatartás:Telefon: + 43 3366 785Email: office@polzer-immobilien.at