Birdland Golf & Country Club Közép_európa ismert üdülőhelyén Bükfürdőn,

Magyarország első nemzetközi minősítésű golpályára szerveződött 1991-ben. Bükfürdő 25 km-re fekszik az osztrák határtól, 100 km-reBécstől, így a küldföldről Magyarországra irányuló golfturizmusnak első számú cálállomása. A földrajzi adottság, a pannon klíma és az idillikus táj együttesen a legjobb feltételeket biztosítjaaz élvezetes golfjátékhoz és a szabadidő kellemes és aktív eltöltéséhez.

A klub megalakulása óta (1991) teljes jogú tagja a Magyar Golf Szövetségnek és rajta keresztülaz Európai Golf Szövetségnek is, valamint 1995 óta tagja a relais du Golf Hotels & Resorts láncnak,mely a \’PGA of Europe\’ által hivatalosan is ajánlott legjobb golf-üdülőhelyeket tömöríti Európában. 1998-tól Európában elsőként csatlakozott az amerikai székhelyű International Club Network (ICN) hálózathoz, mely a világ legszebb és legkeresettebb üdülőhelyeit és golfparadicsomait fogja össze.

A klubtagsági renszerben a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően mind kezdők, mind már gyakorlottgolfozók számára lehetőség nyílik egyéni, családi és vállalati klubtagság megvásárlására, melyeken keresztül a klubtagok egyben egy aktív klubélet részeseivé válhatnak.

Golfpálya:
A jelenlegi 18 lyukú bajnoki golfpálya újabb 9 szakasszal történő nemzetközi szabványok szerintibővítése lehetőséget bíztosít a golfozók számára, hogy változatos környezetben küzdjenek mega komoly kihívást jelentő, immáron 27 szakasszal rendelkező golfpályával. A golfpályavonzerejét erősítendő a 27 lyukra történő bővítésén kivűl kialakításre kerül egy Akadémiai Központés egy 18 lyukú putting pálya, melynek esti kivilágításával lehetőség nyílik a késő estijátékra.

Rólunk

Kempingünk csendes, nyugodt környezetben, Bükfürdő központjában található.

Címünk

9740 Bükfürdő, Termál körút 22.

Nyitvatartás

Nyitvatartás:Telefon: + 43 3366 785Email: office@polzer-immobilien.at